liberinteleorman.ro

INTERVIU VIDEO Aurel Fierăscu: „Teleormanul nu este moșia PSD, este o parte din România!”

Aurel Fierăscu este un teleormănean tânăr, care, în ciuda vârstei, a reușit să facă mai multe cu viața lui decât au reușit chiar unii ajunși la final de drum. La doar 36 de ani, Aurel se poate lăuda cu o carieră care îi oferă satisfacții, fiind Strategy and Planning Manager la o importantă multinațională din București, absolvent de Drept și Management, tată a patru copii și, mai nou, proaspătă prezență în viața politică a județului Teleorman, din partea partidului PLUS.

Aurel își dorește să se întoarcă în Teleorman, iar planurile sale pe termen mediu sunt strâns legate de acest deziderat, de a se întoarce acasă și de a face lucruri bune pentru comunitatea din rândurile căreia a plecat. Lupta lui nu este ușoară, pentru că e greu să faci față „aparatului de stat” care se confundă cu societatea teleormăneană, unde Partidul Unic face regulile. Dar asta nu-l împiedică să fie unul dintre cei mai vocali tineri politicieni din județ și, poate chiar unul dintre cei mai eficienți. Pentru că Aurel nu s-a rezumat la apariții televizate sau discursuri publice, el fiind mai curând dornic să schimbe ceva.

Așa că a luat inițiativa și a făcut sesizări către instituțiile abilitate, oricând a remarcat încălcări ale bunelor practici în județul părinților săi. În cele ce urmează puteți urmări un interviu acordat în exclusivitate ziarului Liber în Teleorman. Printre altele, Aurel Fierăscu vorbește despre credința lui că Teleormanul se poate face bine și despre reacțiile celor din PSD la fiecare zvâcnire a opoziției din județ.

În esență, el crede că Teleormanul are acum șansa de a se reconstrui: „Vizitează cineva Catedrala din Alexandria, că suntem aici, lângă ea? Deși este un monument istoric, n-o vizitează nimeni. Pentru că nimeni nu are interes, nimeni nu e în stare să creeze o poveste, pentru că poveștile vând. Și eu cred că, cu puțină implicare, cu investitori străini și cu fonduri europene, s-ar putea ajuta dezvoltarea județului. Suntem un județ condamnat, deși județul ăsta a fost condus de PSD. Cred că Teleormanul are multe povești de oferit în ceea ce privește istoria noastră națională. Am fost acuzat de inocență politică. Mie îmi place foarte mult această inocență politică, pentru că neintrând în tiparele de gândire ale partidelor de aici, avem abilitatea de a face lucruri diferite. Sunt aici să stau și în politică, și în viața socială și să mă dezvolt ca om, alături de familia mea, în Teleorman. „

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

DETECTORUL DE MINCIUNI – Codrin Ștefănescu: ”Legat de bani europeni, avem cel mai mare grad de absorbție, dacă vedeți toate schemele și lucrurile pe care le-am publicat.”

Următorul articol

EXCLUSIV! O angajată a DGASPC Teleorman a fost condamnată pentru că a furat ajutoare sociale, dar continuă să lucreze la Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap!

Cele mai recente articole de Actualitatea politică