“Info-day” privind Programul Interreg V-A România-Bulgaria

în Actualitate

cjÎn data de 4 mai 2015, în sala de ședințe a Consiliului Județean Teleorman, s-a desfășurat evenimentul de informare privind Programul Interreg V-A România-Bulgaria și primul apel de proiecte al Programului.

Evenimentul, înscris în caravana de informare organizată de Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Călărași pentru Granița România-Bulgaria, a oferit participanților oportunitatea de a afla detalii despre program, axele prioritare lansate în cadrul primului apel de proiecte și termenele limită de depunere a aplicațiilor pentru proiecte.

Programul prezentat este mai flexibil, mai permisiv comparativ cu programele care l-au precedat și a fost primit cu interes. În cadrul sesiunii de întrebări-răspunsuri, la problemele clare, punctuale, enunțate de către factorii invitați să răspundă la apel, s-au făcut unele clarificări, rămânând ca, în urma studierii aprofundate a documentelor oferite cu ocazia evenimentului, partenerii din aria eligibilă a Programului să inițieze proiecte eligibile care să conducă la dezvoltarea zonei transfrontaliere a județului Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*