liberinteleorman.ro

Elevii teleormăneni se întrec la Cupa Liceelor

5 mai 2015

fotbal rosioriAcțiune de tradiție înscrisă în Programul activităților, manifestărilor, competițiilor și acțiunilor cultural-sportive și de tineret, religioase, educative și de divertisment-recreere, care se organizează și finanțează de către Consiliul Județean, “Cupa Liceelor” , competiție de minifotbal (masculin) dedicată elevilor din clasele IX-XII, ce se va desfășura pe 7 mai 2015, începând cu ora 8.30, la Sala Polivalentă din Alexandria.
Consiliul Județean Teleorman asigură premii în bani, trofee și asistență medicală. Premiile oferite de CJT: Locul I – 300 lei + cupa, Locul II – 200 lei + cupa, Locul III – 150 lei + cupa, Locul IV – 100 lei + plachetă. Valoarea totală destinată acestei acțiuni este de 1400 lei.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

A plecat din țară cu bursă și a rămas în SUA. Tenismena Alina Stănilă a dat Alexandria pe America

Următorul articol

“Info-day” privind Programul Interreg V-A România-Bulgaria

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.