liberinteleorman.ro

IDEO IDEIS caută talente în Alexandria

13 aprilie 2022
Advertisement

Festivalul de Teatru Tânăr IDEO IDEIS caută talente în orașul Alexandria. Orice talent, de orice fel. De orice vârstă. Nu contează studiile, profesia sau sexul. Caută oameni dispuși să-și arate talentele „nebănuite”, talentele „obscure”. Poate ești un beatboxer, poate ai abilități fizice, poate ai dexterități aparte… Căutăm oameni orchestră (care pot cânta la mai multe instrumente deodată), contorsioniști, fachiri, oameni cu abilități de orice fel – muzicale, atletice, magie, dans, orice tip de talent surprinzător. Știi să construiești castele din dopuri?… Împăturești incredibil de rapid rufele? Poți să te învârți în cerc la infinit, ai o memorie de elefant, ai inventat un limbaj propriu, învârți 6 mingi pe degete? Dacă DA, atunci…

1. Înscrie-te! Până MIERCURI, 20 aprilie 2022, trimite un email la adresa [email protected] cu (1) o fotografie recentă, (2) numele complet și datele de contact (3) talentul tău (descris în câteva cuvinte). Cei care se înscriu vor primi, ulterior, toate informațiile despre etapa de CASTING, care va avea loc pe data de 27 aprilie în Alexandria.

2. Ai întrebări? Pentru orice informații despre înscrieri, scrie-ne pe [email protected] sau ne putem auzi la telefon 0730 696 369.

CASTING-ul se realizează pentru mai multe roluri în spectacolul de teatru „UN ARTIST AL FOAMEI” în regia lui Matei Lucaci-Grunberg. Spectacolul pornește de la povestirea publicată de Franz Kafka în 1922, iar spectacolul va avea premiera pe data de 18 August, în cadrul Festivalului Ideo Ideis 2022. Perioada de lucru este remunerată și constă în aproximativ 20 de zile, în lunile Iulie-August 2022, în Alexandria (programul de repetiții este flexibil și nu se va repeta zilnic). CASTING-ul va consta în prezentarea unui moment (artistic) de maxim 3 minute.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Indolența lui Gurban nu are limite: cum șantajează cetățenii că rămân fără APĂ

Următorul articol

„Drumul de mare viteză București – Alexandria”, în studiu de fezabilitate

Cele mai recente articole de Actualitate