Ică Calotă se vrea subprefect, făcut (grămadă) la apelul bocancilor

în Actualitatea politică

Monica VasilescuIca Calota

Nici nu a acceptat bine gândul că s-a aruncat în brațele unui partid fără existență și Ică Calotă se vede ca făcând parte dintr-o organizație câștigătoare și, evident, recompensatoare.

S-a dat cu puterea, pentru a accesa mierea, dar ceea ce nu știe Ică Calotă este faptul că uneori este posibil să te arunci în brațele unui partener care nu te iubește. Iar dacă ești conștient că este mai greu să întâlnești iubirea, decât să o trăiești, atitudinea potrivită este aceea de precauție, nu de dăruire totală și așteptare bilaterală. Pentru că, la Prefectura Teleorman, scaun în care speră Ică Calotă să aibă loc după alegeri, PSD nu va susține niciodată trădători, fie ei și reformatori.

Iar asta nu pentru că PLR-ul lui Tăriceanu nu ființează în politica din România, la o adică nu e nevoie de acte pentru a demonstra parteneriatul, ci fiindcă reformatul liberal s-a trezit târziu, după ora lui Crin, și nu mai are cum să apuce un rol în nuvela fantastică ecranizată la instituția care reprezintă Guvernul în teritoriu.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*