liberinteleorman.ro

Teleormăneni săraci, proşti și hotărâţi !

15 noiembrie 2014

Monica Vasilescu

Teleormanul este cel mai amărât județ din toată România. Peste jumătate din populaţie merge la WC în fundul curții, iar numărul asistaţilor social crește odată cu trecerea zilelor. Locuri de muncă, locuri de muncă, locuri de muncă… ioc. Salariile… de rahat turcesc nu ajung. PSD e-n floare dintotdeauna, fiindcă oamenii sunt săraci, manipulalibili și iubesc la nebunie pomenile.

Nu. Nu toţi teleormănenii sunt identici, dar în democraţie… majoritatea contează. Iar majoritatea votează PSD. Cu toate că acest partid umilește poporul permanent, prin menținerea budei în obor, prin sărăcia constantă, prin nepăsarea totală, ai noștri sunt hotărâți: acceptă trandafirii, chiar dacă au spini.

Roșiaticii au crezut cu tărie în prostia omenească și… au reușit. Cu oferta electorală pe care le-au lansat-o teleormănenilor, aducându-le în față lucrări insignifiante, dar deloc de lepădat într-o zonă cu oameni simpli și fără prea mari pretenții, politicienii de Stânga au obținut procente uluitoare. Ce au lăsat în urma lor, se poate vedea la un simplu traseu pe drumurile Teleormanului, județul în care doar căpitanul de județ – Liviu Dragnea a avut ”capacitatea” de a realiza o gospodărie pe patru locuri de casă, cu ieșire la două străzi importante din Alexandria.

 

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. citat din brancus,,cand am plecat v.am lasat saraci si prosti,cannd am venit v.am gasit si mai saraci si mai prosti,,.Morala..nu destepta prostul,lasa.l draku asa

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Un director… la Psihiatrie!

Următorul articol

Ică Calotă se vrea subprefect, făcut (grămadă) la apelul bocancilor

Cele mai recente articole de Politica altfel