liberinteleorman.ro

Hotelul familiei Dragnea a devenit centru de carantină și profită din plin de pandemie!

Așa cum remarcam și ieri, perioada de criză epidemiologică poate fi una extrem de favorabilă unor afaceri. Și cum toți prietenii de primari și consilieri județeni din Teleorman au noroc la contracte în perioada asta, familia Dragnea nu avea cum să nu câștige ușor un ban de la statul român. Iar autoritățile județene, liberale în acest moment, n-au avut nicio problemă în a permite familiei Dragnea să facă un ban din pandemie. Așa că Hotelul Turris a fost transformat în centru de carantină pentru persoanele venite din zonele roșii ale lumii în ultima perioadă.

La fel ca și în cazul firmelor de catering, contractul pe bani publici se încheie între operatorul economic și primăria de resort, în cazul acesta Primăria Turnu Măgurele. Sursele noastre spun că primăria Turnu Măgurele ar fi semnat în acest sens un contract cu o firmă cu sediul în comuna Lița, comună unde are sediul și compania Teldrum. Deci nici în vreme de pandemie nu se fură discret și protagoniștii nu se mai străduiesc să-și ascundă legăturile. Din păcate, contractul cu Hotelul Turris nu este pus la dispoziția publicului larg. De aceea, lăsăm gura lumii să vorbească. Practic, înțelegem că în mod normal, în timpuri liniștite, o noapte la Turris costa 150 de lei. Contractul încheiat de Primăria Turnu Măgurele cu firma familiei Dragnea stabilește că tariful pe cazare se ridică, mai nou, la 230 lei, la care se adaugă 70 lei pe zi masa carantinaților. Asta în condițiile în care vorbim totuși despre o situație de urgență, care presupune solidaritate, nu furat de la stat într-o veselie.

Hotelul Turris a devenit centru de carantină pe data de 5 aprilie și are capacitatea de a caza 130 de persoane venite din zonele roșii ale lumii. Un calcul simplu (14 zile pentru 130 de persoane la 300 lei/ziua) lasă să se întrevadă o sumă frumoasă de-a dreptul. Și uite așa, cu tot guvernul liberal și cu toată grija pentru banul public, din pandemia asta tot ai lui Dragnea câștigă.

Potrivit directorului executiv al Directiei de Sanatate Publica Teleorman, Stelian Cristea, în acest moment primăria din Turnu Măgurele a încheiat un contract cu hotelul familiei Dragnea, dar spune că suma în schimbul căreia operatorul economic îi va caza pe românii întorși din străinătate nu a fost comunicată încă public. Surse din Comitetul Local pentru Situații de Urgență susțin că, de fapt, prețul cazării a urcat de la 150 la 400 de lei pe noapte.

14 Comments

  1. Pai asta nu e o fericire sa transformi un hotel intr-o locatie pentru carantina.Din ce observ inca n-ati terminat cu obsesia Dragnea.

      • Criză, necriză 30 de ani de hoție nu se vindecă ușor. Cine a furat, prostit înșelat o să o mai facă indiferent de culoarea politică. Ce contăm noi în fața intereselor lor.

    • Gândește-te cât îl va costa decontaminarea și igienizarea hotelului după ce trece criza,și apoi să faci referire la tarifele /zi/camera și nu pe persona.Si apropo,după sa vedem ce turist se va mai caza acolo știind că a fost centru de carantina

  2. Mizeria absoluta a derbedeilor din acesta tara nu are limite. Lumea nu respecta regulile, Ordonantele, masurile impuse de autoritati si voi aveti pretentii ca puscariasii sa nu fac bani din parnaie?! Baaaa, unde va treziti? Pai ala a muncit din greu ca sa ajunga de la pus bere in tapi si carat ardei cu papucul ,la puscarie! Se intra cu spaga, e concurenta mare, 10 pe un loc, a depasit Medicina. Diferenta e ca la Medicina concurenta se desfasoara in plan orizontal, unul langa altul, asezati frumos in bancute, pe cata vreme la parnaie sunt suprapusi, cu fata in jos!
    Nu se mai vindeca tara asta ,decat prin incinerarea creierelor stricate poate…

  3. In loc să speculați pe baza a ce spune lumea despre sumele platite, m-aș fi așteptat să cereți sumele exacte, în baza L.544/2001. Știu, termenele de răspuns s-au dublat, dar nu au dispărut.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

VIDEO. Scandal într-un centru de carantină din Roșiorii de Vede: „Mai bine stăm pe câmp, în mașini, decât să stăm în hotelul ăsta!”

Următorul articol

VIDEO Primarul din Zimnicea și-a înmormântat o rudă cu alai… în plină pandemie

Cele mai recente articole de Actualitatea politică