Grădiniță nouă la Drăgănești Vlașca. Primarul Ciprian Ciuperceanu: „Am promis, am făcut”

în Actualitate/Administratie

Cel mai tânăr primar din Teleorman și printre cei mai activi în dezvoltarea administrației pe care o conduce – Ciprian Ciuperceanu arată, din nou, un obiectiv concretizat dintre cele promise în campania electorală. Acesta a construit o grădiniță și a înființat și o grupă nouă de copii în cadrul acesteia.

„Un nou obiectiv promis în campania electorală a fost realizat. S-a finalizat, la termen, construirea unei grădinițe cu program normal, la standarde înalte. Mai mult decât atât, a fost aprobată înființarea unei grupe cu Program Prelungit, începând cu data de 13 septembrie, care să funcționeze de la ora 08.00 până la ora 18.00, de luni până vineri, în incinta noii grădinițe.

Până la acest moment au fost, deja, depuse 30 de cereri de înscriere în această grupă, ceea ce va putea fi, indirect, și în beneficiul părinților care își pot organiza mai bine timpul, fără grija celor mici. La rându-i, într-un ambient prietenos, dotat cu mobilier nou și cu diverse materiale, preșcolarii vor putea petrece mai mult timp în grădiniță, jucându-se și învățând, sub supravegherea unui personal calificat.

Totodată, preșcolarii vor beneficia de hrană caldă, asigurată și distribuită de o firmă de catering. Astfel, preșcolarii din grupa cu program prelungit, vor beneficia, pe perioada petrecută la grădiniță, de mic dejun, două gustări și masa de prânz. În plus, copiii vor mai beneficia și de asistență medicală. Cei interesați de înscrierea copiilor la Grupa cu program prelungit se pot informa la Școala Gimnazială Drăgănești Vlașca.

În ceea ce privește proiectele viitoare pentru comuna noastră, vă vom ține la curent cu stadiile în care se vor afla acestea”, a transmis primarul Ciprian Ciuperceanu.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*