FOTO Ziua Copilului, sărbătorită și la Alexandria de Asociația “Mihai Murar”: 400 de copii au primit baloane și creioane

în Actualitate/Timp liber

Ziua Copilului a fost marcată și la Alexandria, grație voluntarilor Asociației “Mihai Murar”, care și-au dorit să aducă zâmbetul pe chipurile copiilor din oraș. Astfel, Vera Mitran, fondatoarea Asociației, împreună cu Simona Vîlcea și alți voluntari au ieșit pe centrul Alexandriei și au împărțit baloane și creioane celor mici. Însoțiți de un claun care a modelat baloane, voluntarii au reușit să transforme o banală ieșire pe centrul orașului într-o amintire frumoasă pentru micuții Alexandriei.

Voluntarii au purtat măști de protecție și s-au bucurat ei înșiși ca niște copii de o zi specială, în care oamenii revin la valorile lor inițiale, și anume generozitatea și bucuria de a oferi bucurie.

Astfel, sute de copii din Alexandria au demonstrat, în inocența lor, că niște gesturi mici pot însemna foarte mult. Și adeseori, bucuria de pe chipul unui copil este cea mai prețioasă comoară din lume.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.