liberinteleorman.ro

FOTO Ziua Copilului, sărbătorită și la Alexandria de Asociația „Mihai Murar”: 400 de copii au primit baloane și creioane

1 iunie 2020

Ziua Copilului a fost marcată și la Alexandria, grație voluntarilor Asociației „Mihai Murar”, care și-au dorit să aducă zâmbetul pe chipurile copiilor din oraș. Astfel, Vera Mitran, fondatoarea Asociației, împreună cu Simona Vîlcea și alți voluntari au ieșit pe centrul Alexandriei și au împărțit baloane și creioane celor mici. Însoțiți de un claun care a modelat baloane, voluntarii au reușit să transforme o banală ieșire pe centrul orașului într-o amintire frumoasă pentru micuții Alexandriei.

Voluntarii au purtat măști de protecție și s-au bucurat ei înșiși ca niște copii de o zi specială, în care oamenii revin la valorile lor inițiale, și anume generozitatea și bucuria de a oferi bucurie.

Astfel, sute de copii din Alexandria au demonstrat, în inocența lor, că niște gesturi mici pot însemna foarte mult. Și adeseori, bucuria de pe chipul unui copil este cea mai prețioasă comoară din lume.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Terasele din Alexandria și-au redeschis activitatea cu… clienți puțini și multe griji

Următorul articol

Viorica Dăncilă a recunoscut abia acum: Dragnea a vrut AMNISTIA și GRAȚIEREA

Cele mai recente articole de Actualitate