Fostul pesedist Haralambie Epure visează să continue la șefia PNL Alexandria

în Actualitatea politică

Haralambie Epure este, pentru cine nu are pisici și nu-l cunoaște, un fost pesedist care s-a reorientat politic în momentul în care roșiaticii nu l-au mai vrut în Consiliul local Alexandria. Doctor veterinar ca profesie, Haralambie vrea să facă și politică și a stat câțiva ani la „Masa Tăcerii” din consiliul local al Capitalei Teleormanului unde a avut un mandat închinat ridicării mâinii în semn de aprobare la orice proiect pus pe masă de primarul Victor Drăgușin fără a scoate vreun sunet. Nu a propus niciun proiect de hotărâre în interesul cetățenilor și nici nu s-a împotrivit celor puse dinainte pe vremea când se dădea drept pesedist. Nici acum, de când s-a „îmbrăcat” în galben și s-a poziționat pe latura liberală a mesei din CL Alexandria nu a excelat în inițiative, doar a mai grăit din joi în Paște la câte un proiect prin care credea, în capul său, că îl deranjează pe Drăgușin cu intervenția sa.

Pe plan politic, Epure a fost pus la șefia PNL Alexandria înainte cu puțin timp de alegerile locale după ce a părăsit PSD-ul când nu s-a mai regăsit pe liste, dar mai sunt și alte dedesubturi în care nu vom intra deocamdată. Pentru că s-a văzut interimar peste câțiva liberali – câți au mai rămas în organizația locală a PNL – Hari și-a propus să candideze la șefia organizației cu scopul precis de a concura și la primărie peste câțiva ani. Și nu ne-ar surprinde să se întâmple asta, dacă PNL nu își va dori să câștige Primăria Alexandria.

Potrivit calendarului alegerilor interne din PNL Teleorman, începând de astăzi până pe 25 iunie, organizațiile locale își vor alege șefii, urmând ca pe 8 iulie să aibă loc o Conferință Județeană în care liberalii teleormăneni își vor desemna liderul. Iar dacă la PNL Alexandria va fi ales un traseist politic răzbunător, care pare împins cu forța de la spate, nu ar trebui să mai surprindă pe nimeni de ce liberalii nu reușesc să răzbată într-un oraș distrus de tot felul de interese personale și de grup.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*