liberinteleorman.ro

Primarul de la Roșiorii de Vede înjură un cetățean – VIDEO

3 iunie 2021
Advertisement

Primarul de la Roșiorii de Vede – Valerică Cîrciumaru a fost surprins, din nou, înjurând într-o ședință publică. De data aceasta, edilul a înjurat un cetățean care l-a așteptat la primărie pentru a discuta cu el.

„F…ți gura mă-tii. Dă-l dracu’ de jagardeaua dracului”, au fost vorbele primarului într-un moment în care nu știa că a fost filmat.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Foarte bine. Pai ce primarul nostru iubit nu are timp de toți ciudații. Are treburi importante. Valerica cel mai tare din parcare. Eu nu este cu PSD dar îs cu domnu Valerica și domnu președinte Dragnea care e inchis de naziști ioha care vinde copiii și pădurile pământul nostru care nu ne mai da mâncare că ia tot străini și emigrați aduși de klaus care e vândut lu soros și gheit că sa ne bage cip dar eu nu am băgat că am văzut eu la antena 3 că vor să mă omoare. Și Orban citu și barna e vânduți toți la gheit că îs cipati și ei.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Maratonul Vaccinării – Continuă! Rapel – Teleormanul se vaccinează anti-Covid!

Următorul articol

Fostul pesedist Haralambie Epure visează să continue la șefia PNL Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitatea politică