Florescu lasă porțile partidului deschise pentru liberalii nemulțumiți

în Actualitatea politică

14970945_1262293797125155_268119755_oCarmen Dumitrescu

În cadrul unei conferințe de presă în cadrul căreia a prezentat candidații Partidului Mișcarea Populară, Adrian Florescu a făcut o serie de considerații pe marginea actualei campanii electorale, dar și a proiectelor pe care partidul le va prezenta populației în perioada aceasta. El a specificat faptul că toți candidații partidului pe care îl conduce sunt foarte bine intenționați: „Toate partidele promit bunăstarea, aceasta este așteptarea celor care merg la vot pe 11 decembrie, dar toate partidele fac promisiuni electorale populiste, fără a prezenta și proiecțiile bugetare care să vină să susțină aceste promisiuni electorale. Pentru că tot ce propun aceștia, toate acestea merg pe zona de consum. Niciunul dintre aceștia nu prezintă, practic, și cum producem acești bani ca să-i ducem la bugetul de stat. Noi spunem că fără investiții, care să genereze creștere economică, nu poți să vorbești despre tăieri de taxe și măriri salariale. Asta este diferența dintre noi și restul partidelor politice. Noi credem că teleormănenii nu vor mai face aceleași greșeli pe care le-au făcut în anii trecuți. Cred că a venit vremea să cântărim mai bine oferta partidelor și să facem o selecție bună, pentru că numai astfel putem să avem și așteptări de la cei pe care îi trimitem în parlament.”

De asemenea, Florescu a precizat și faptul că partidul pe care îl conduce are porțile deschise pentru liberalii care nu se simt confortabil în noul PNL: „Îi așteptăm în mijlocul nostru pe cei care se simt cumva păcăliți și trădați de conducerea PNL. Mă refer mai ales la foștii mei colegi din PDL. Am discutat cu o parte dintre ei și le-am spus că porțile partidului nostru sunt deschise pentru ei, căci sunt oameni cu experiență care mai pot încă oferi lucruri importante comunităților din care fac parte.”

Florescu a precizat că n-a purtat negocieri cu niciunul dintre vechii democrat liberali celebri, precum Militaru, Bitanu sau Crăcea, ci cu oameni din eșalonul doi, nemulțumiți de actuala structură a PNL.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*