Colonelul Marius Stancu și-a depus dosarul pentru șefia ISU Teleorman

în Actualitate

Monica Vasilescu

marius-stancu-isu-teleormanPentru noul comandant interimar al ISU Teleorman, acomodarea a fost mai grea într-o instituție care se află cu mult în urma celei pe care a condus-o în ultimii ani, astfel încât a analizat foarte bine varianta de a participa la concursul pentru ocuparea postului de șef, cu acte în regulă. Astăzi, în ultima zi destinată depunerii raportului pentru examenul din data de 23 noiembrie, Marius Stancu a anunțat că va participa la concurs.

”Citez un clasic în viață: o problemă poate fi rezolvată sau nu! Dacă nu este cunoscută, cu siguranță nu va fi rezolvată. De aceea, trebuie să fim sinceri și să ne fie cunoscute problemele! Chiar dacă uneori deranjează! Pentru mine nu există nu se poate, mai ales când avem în mâini soarta oamenilor, fie că sunt cetățeni, fie ca sunt pompieri! Și, din aceste motive, am depus raportul pentru participare la concurs! Audacia et devotio!”

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*