Florenţiu Tănase a renunţat la funcţiile din PDL

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

Florentiu-TanaseOmul de afaceri Florenţiu Tănase nu se asociază cu scandalul din Partidul Democrat Liberal Teleorman şi a decis să-şi dea demisia din funcţiile pe care le deţinea în sânul formaţiunii politice. Din motive personale, care pot fi atribuite actualei stări din partid, fiindcă Florenţiu Tănase este cunoscut pentru decenţa cu care a abordat treburile politice, acesta a decis să rămână simplu membru în partidul condus acum de Cristi Barbu.

Contactat telefonic, domnia sa a spus că nu l-a sfătuit nimeni să aibă această atitudine, a abordat-o pentru că nu i se pare în regulă ce se întâmplă între colegii săi. “Nu îmi place să particip la comploturi. Mă doare faptul că deciziile de la centru divizează organizaţia. În loc să avem o voce, avem voci care zbiară una la alta”. 

Reamintim că Florenţiu Tănase deţinea calitatea de vicepreşedinte al PDL Teleorman în actuala formulă şi cea de prim-vicepreşedinte la Organizaţia Alexandria, coordonată de Florin Titirişcă. Nu este pentru prima dată când acesta renunţă la funcţii, fie că este vorba de cele de partid sau alese de comunitate, exemplu stând şi demisia din Consiliul local Alexandria, for pe care l-a părăsit încă de la începutul mandatului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*