liberinteleorman.ro

Femeie din Roșiori, REȚINUTĂ pentru tentativă la tâlhărie

5 ianuarie 2024
Advertisement

Polițiștii din Roșiori de Vede au dispus reținerea unei femei în vârstă de 43 de ani, din localitate, cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie.

Activitatea infracțională reținută în sarcina acesteia constă în aceea că, la data de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 17:30, ar fi pătruns fără drept în curtea unei societăți comerciale, situate în zona fostei uzine de vagoane, cu scopul de a sustrage bunuri.

În acel moment a fost surprinsă de către o angajată care a simulat că alertează telefonic poliția, motiv pentru care femeia de 43 de ani ar fi prins-o cu mâinile în zona gâtului și ar fi lovit-o, ulterior părăsind curtea societății, împreună cu cei doi bărbați de care era însoțită, cu un autoturism.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la tâlhărie și tentativă la furt calificat, polițiștii reușind să identifice persoanele în cauză.

Fiind în continuarea cercetărilor, față de persoana bănuită a fost dispusă măsura reținerii, femeia fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, urmând a fi prezentată instanței de judecată, a transmis IPJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Parcările din proximitatea stației de tratare a apei, spre Lăceni, pline de gunoaie – FOTO

Următorul articol

S-a predat, oficial, comanda la ISU Teleorman

Cele mai recente articole de Actual