liberinteleorman.ro

În Teleorman, ce a mai rămas din USR a plecat la PMP

4 martie 2020

Organizația USR Teleorman era una netrecută cu vederea pe vremea lui Nicușor Lina, chiar dacă nici acesta nu a gestionat-o la întregul ei potențial. În prezent, de USR Teleorman mai amintesc doar câteva certuri interne ale unor oameni nemulțumiți de modul în care manageriază Sergiu Iordan organizația, dacă o manageriază în vreun fel, că evenimente publice nu s-au mai făcut din vremurile bune (sau le-a luat ”fața” PLUS-ul lui Dacian Cioloș, care este cel mai vizibil partid în Teleorman momentan). Acum, aflăm că o parte semnificativă din Organizația USR Alexandria (trei oameni) s-a îndreptat către PMP. Anunțul a fost făcut de președintele PMP Teleorman, Doru Coliu, care se laudă și cu alți disidenți că vor trece pragul formațiunii pe care o conduce provizoriu.

”Cea mai mare parte din organizația USR Alexandria s-a înscris în PMP Teleorman, în frunte cu doamna Tita de Hillerin-Dumitru (ex-președinte USR Alexandria), domnul Florin Joitoiu și doamna Stela Dide și au completat și adeziunile. Zilele următoare vor veni 20 de membri pentru semnarea adeziunilor! Din 8 organizații comunale USR, 6 au venit la PMP!

În primul rând vreau să le mulțumesc frumos pentru încrederea acordată proiectului nostru politic al PMP, le urez bun venit și dăm drumul la treabă. Echipa PMP TELEORMAN se mărește pe zi ce trece deoarece suntem singurul partid din Teleorman care pune preț pe cetățeni și nu pe cumetriile între partidele pe care voi telormănenii le cunoașteți foarte bine!”, a scris Doru Coliu pe Facebook.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Este oficial: Vera Mitran candidează la Primăria Alexandria din partea PNL

Următorul articol

Cinci noi cazuri de gripă în Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitatea politică