liberinteleorman.ro

Alexandru Staicu, viitorul folclorului teleormănean – Gelu Voicu îl susține să devină „Vedeta populară”

5 mai 2023
Advertisement

Un teleormănean în vârstă de 16 ani din Videle, elev la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti din Capitală, a intrat în cursa pentru un loc în semifinala „Vedeta populară”, de la TVR 1.

Alexandru Staicu a început să cânte la chitară când era foarte mic, apoi a continuat cu ore de canto. S-a stabilit la Bucureşti pentru a urma Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti și acum concurează pentru un loc în semifinala emisiunii simbol „Vedeta populară”.

Tânărul folclorist este susținut de îndrăgitul solist de muzică populară Gelu Voicu. Acesta crede în talentul lui Alexandru și este alături de el. „La o ediție specială a emisiunii „Vedetă populară „, unde am avut bucuria de a însoți un pui de teleormănean de care veți auzi, pe numele lui Alexandru Staicu! Totodată, țin să subliniez faptul că tinerii au fost de excepție toți și că folclorul este pe mâini și voci bune! În cazul flăcăului pe care l-am însoțit, mărturisesc importanța profesorilor alături de care s-a format și amintesc cu drag pe doamna Valeria Arnăutu și doamna Ana Ramona Laza!”, a scris Gelu Voicu pe Facebook.

Talent show-ul de folclor îi are în juriu pe consacrații: Grigore Leșe, Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Elise Stan şi Bogdan Mihai Simion. Aceștia urmăresc cu ochi de specialişti evoluţia pe scenă a concurenţilor și decid cine se califică pentru etapa următoare.

Emisiunea prezentată de Iuliana Tudor poate fi urmărită duminică, 7 mai, ora 21.00, la TVR 1.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Proxenetism în formă continuată, la Teleorman

Următorul articol

Dragnea JR, fără permis după ce a condus cu 142 km/h. A contestat scrisul polițistului

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Drapelului, la bibliotecă

Advertisement Biblioteca Județeană Marin PredaTeleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, marchează miercuri, 26 iunie 2024, începând cu ora 10.30, Ziua Drapelului național printr-o serie de activități culturale, ateliere de lucru cu copiii asociației DAI O ȘANSĂ la compartimentul împrumut pentru copii și expoziții tematice. Ziua Drapelului Național a fost proclamată prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998, în data de 26 iunie. Culorile drapelului național, roșu, galbenși albastru, sunt aceleași de la Revoluția română din 1848, doar dispunerea, raportul și

Ziua Universală a Iei

Advertisement Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00,