liberinteleorman.ro

Alexandru Staicu, viitorul folclorului teleormănean – Gelu Voicu îl susține să devină „Vedeta populară”

5 mai 2023

Un teleormănean în vârstă de 16 ani din Videle, elev la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti din Capitală, a intrat în cursa pentru un loc în semifinala „Vedeta populară”, de la TVR 1.

Alexandru Staicu a început să cânte la chitară când era foarte mic, apoi a continuat cu ore de canto. S-a stabilit la Bucureşti pentru a urma Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti și acum concurează pentru un loc în semifinala emisiunii simbol „Vedeta populară”.

Tânărul folclorist este susținut de îndrăgitul solist de muzică populară Gelu Voicu. Acesta crede în talentul lui Alexandru și este alături de el. „La o ediție specială a emisiunii „Vedetă populară „, unde am avut bucuria de a însoți un pui de teleormănean de care veți auzi, pe numele lui Alexandru Staicu! Totodată, țin să subliniez faptul că tinerii au fost de excepție toți și că folclorul este pe mâini și voci bune! În cazul flăcăului pe care l-am însoțit, mărturisesc importanța profesorilor alături de care s-a format și amintesc cu drag pe doamna Valeria Arnăutu și doamna Ana Ramona Laza!”, a scris Gelu Voicu pe Facebook.

Talent show-ul de folclor îi are în juriu pe consacrații: Grigore Leșe, Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Elise Stan şi Bogdan Mihai Simion. Aceștia urmăresc cu ochi de specialişti evoluţia pe scenă a concurenţilor și decid cine se califică pentru etapa următoare.

Emisiunea prezentată de Iuliana Tudor poate fi urmărită duminică, 7 mai, ora 21.00, la TVR 1.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Proxenetism în formă continuată, la Teleorman

Următorul articol

Dragnea JR, fără permis după ce a condus cu 142 km/h. A contestat scrisul polițistului

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Internațională a Cititului Împreună

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, marchează joi, 1 februarie 2024, începând cu ora 1200, prin sesiuni de