Dragnea a primit în căsuța poștală de la conac pliante cu Iohannis

în Actualitatea politică

Mai mulți liberali din cadrul Organizației Alexandria a PNL au încercat ieri să propage prin reședința de județ programul lui Klaus Iohannis. Când au ajuns în dreptul conacului lui Dragnea, câțiva liberali s-au oprit și au introdus în căsușa poștală a locuinței niște pliante cu Klaus Iohannis. Momentul a fost imortalizat în fotografii și publicat pe rețele de socializare. În esență, gestul nu mai e unul de curaj, cum ar fi fost pe vremuri, când era o blasfemie doar să treci prin fața conacului fără să pleci privirea, dar el arată că, după încarcerarea lui Dragnea, oamenii din județul Teleorman nu se mai tem să glumească. Și că Dragnea nu mai este Dumnezeul județului, oricât ar încerca propaganda pesedistă să explice că întoarcerea lui este doar o chestiune de timp și că răzbunarea vine.

De aceea, gluma în sine nu este neapărat una bună, dar indică faptul că între timp și în Teleorman s-a întâmplat un lucru bun: a dispărut frica.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*