liberinteleorman.ro

Doreii lui Drăgușin au făcut trotuare în bătaie de joc în Cartierul 100 din Alexandria

Minunile edilitare ale primarului Victor Drăgușin nu ne mai surprind de mult. Multe cartiere din Alexandria stau mărturie că amenajarea urbanistică nu a fost un punct forte al celor pe care primarul de la Alexandria i-a plătit cu bani publici să cimenteze aleile. Dacă în cartierul I-uri și F-uri șoferii evită accidente la fiecare mișcare printre îngustele fâșii de drum, în cartierul 100 pietonii vor merge încolonați, precum la alegerile locale din ultimii zeci de ani.

Potrivit consilierului local Gabriel Bulumac, pe noile trotuare amenajate ca urmare a ceea ce administrația numește „reabilitare” nu are loc un cărucior de bebeluș și nici un scaun cu rotile.

„Bătaie de joc❗️📌De mulți ani, Cartierul 100 a fost neglijat sistematic, cu toate că în apropierea alegerilor, rezidenților li se promitea marea cu sarea, iar aceștia votau corespunzător. 📌După ce am văzut pe pagina de facebook a actualului primar, că se reabilitează acest cartier la “standarde europene”, am fost acolo să văd minunea. 📌Șoc și groază❗️📌O parte dintre trotuare par a fi făcute pentru cetățeni de rang doi, ăsta este respectul pe care Victor Drăgușin (zis și NicVic) îl are pentru cei ce locuiesc în Cartierul 100. Trotuar este mult spus, probabil Victoraș s-a gândit că locuitorii din acel cartier merg doar în șir indian 😂📌Cred că deja se gândește cum aceștia vor circula încolonați pe “trotuarele europene” pentru a-l vota❗️ Unde o fi văzut Victoraș în Europa bătaia asta de joc❓Probabil că atât merită Cartierul 100, trotoare pentru cetățeni de rang doi…📌Lățimea minimă a unui trotuar este de un metru, cu toate că de multe ori este insuficinet❗️Oare cum s-a gândit Victoraș că va proceda o mămică care iese din bloc cu copilul și căruciorul❓Sau cum vor proceda persoanele cu dizabilități❓ Vor merge direct pe stradă❓Asta e Alexandria europeană❓📌Conform ORDIN49/27.01.1998 (pct 3.24. ) În funcție de intensitatea circulației dar și de gradul de implicare al autorităților locale, pentru circulația pietonilor în localitățile urbane se vor amenaja trotuare, cu o lățime cuprinsă între 1,00 m și 4,00 m și dacă este cazul, se pot amenaja piste pentru bicicliști, numai în urma unor studii de urbanism și conform cu normele în vigoare.P.S Unde o fi restul de material? 🤔#ReconstruimAlexandria😂#AlexandriaEuropeană”, a transmis consilierul local Gabi Bulumac.

Advertisement

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Daea: „Nu mai e apă pentru a iriga în Teleorman” – Direcția Agricolă: Nu putem vorbi de stare de calamitate

Următorul articol

Accident TRAGIC: O familie cu 5 membri a MURIT pe loc

Cele mai recente articole de Actualitate