liberinteleorman.ro

Accident TRAGIC: O familie cu 5 membri a MURIT pe loc

25 iulie 2022

Trei copii și părinții lor au murit după ce autoturismul în care se aflau s-a ciocnit cu un autotren pe DN6, în judeţul Teleorman.

Conform Poliției Județene Teleorman, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din oraşul Zimnicea, care circula dinspre București către Alexandria, s-a ciocnit frontal cu un autotren care circula din sens opus.

În urma impactului, și-au pierdut viața șoferul autoturismului, soția acestuia, în vârstă de 38 de ani, și cei trei copii ai lor, cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani.

„În data de 25 iulie a.c.,, pe DN 6 între localitățile Văceni și Vitănești a avut loc un accident rutier grav.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din orașul Zimnicea, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 ,la km 72 din direcția de deplasare municipiul București către Alexandria, ar fi întrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto și a pasagerilor din autoturism,respectiv o femeie de 38 de ani și 3 copii minori cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, toți din orașul Zimnicea.

În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a anunțat IPJ Teleorman.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Doreii lui Drăgușin au făcut trotuare în bătaie de joc în Cartierul 100 din Alexandria

Următorul articol

Primarul Drăgușin modernizează sistemul de iluminat cu o firmă „țepară”

Cele mai recente articole de Accident