liberinteleorman.ro

Doar un concurent din Teleorman participă la fostul ”ghiocel de aur”

16 mai 2017

Monica Vasilescu

Consiliul Judeţean Teleorman, prin Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman, organizează Festivalul-concurs național de muzică uşoară numit, mai nou, ”Teleorman Pop Fest”, în loc de ”Ghicelul de aur”, așa cum a făcut acesta tradiţie 48 de ani. Nu doar denumirea a fost ”modernizată”, ci și invitații speciali, în sensul că dacă în trecut tinerii aveau posibilitatea de a asculta voci mari ale muzicii ușoare, acum, vedeta recitalurilor e Smiley.

Un fapt ce întristează este acela că evenimentul nu mai este la fel de atractiv, precum în anii trecuți, pentru tinerii talentați ai județului nostru, doar un teleormănean participând anul acesta în concurs. Este vorba de Cezar Gună, una dintre vocile bune ale Teleormanului, tânăr care și-a demonstrat calitățile în mai multe concursuri autohtone și nu numai. Alături de Cezar, în concurs vor evolua concurenți precum: Cîndea Gabriel Ionuţ – Hunedoara, Picurici Ana Maria – Argeș, Mihaela Rotaru – Chișinău, Melania Bejan – București, Buză Ioana Miruna – Botoșani, Tomus Paul Gabriel – Alba, Ștefania Vorovenci – Mioveni, Argeş, Koc Yasemin Maria – București, Udroiu Bianca – Argeș, Penciu Alexandra – Galați, Tudor Sebastian – Roman, Diacov Sabrina Nicoleta –  București, Petcu Elena Cristiana – București, Savu Ioana Teodora –  București, Ioana Gherghina – București. Prestațiile scenice ale acestora vor fi jurizate de Titus Andrei, Viorel Gavrilă, Dan Dimitriu, Luminita Anghel și Mihai Pokorski

Festivalul se va desfăşura în fața Casei de Cultură din Alexandria, astfel: în data de 17 mai, ora 19.30, va avea loc spectacolul concurs, urmat de un recital al formației Alb/Negru și o trupă de parodii, pe numele său ”Noaptea Târziu”. A doua seară, pe 18 mai, ora 19.30, se va desfășura Gala laureaților, încheiată cu un recital al Luminiței Anghel și Smiley. Prezentarea festivalului va fi  asigurată de Kamara, iar concurenții vor fi acompaniaţi de Band-ul condus de Dan Dimitriu.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Nimic nou în Dragnestan!

Următorul articol

Alexandria se pregătește să fie „ÎN PAȘI DE DANS”

Cele mai recente articole de Actualitate