DNA-ul vrea Bombonica…

în Actualitatea politică

bombonicaCarmen Dumitrescu

În această dimineață, Bombonica Dragnea a fost audiată de procurorii DNA. Se pare că acuzația de abuz în serviciu ar fi motivul deranjului din familia Baronului și că investigațiile continuă, în vederea identificării unor probe solide care să demonstreze faptul că la baza sărăciei din Teleorman stă sistemul pus la cale de familia extinsă a lui Dragnea. Nu ne-ar mira ca procurorii DNA să fi descoperit câte afaceri a trecut Baronul pe numele membrilor familiei și în ce fel se sifonează banii către partid și către protejații PSD-ului. În cele din urmă, lucrurile par să se normalizeze și, la cum vedem că decurg ostilitățile, ne așteptăm totuși să vedem un pic de prudență în acțiunile lui Dragnea și ale apropiaților lui.

Desigur, Bombonica Dragnea nu e o miză prin ea însăși, ci e un mod de a ajunge la Baron. Așteptăm cu interes detalii din dosar, astfel încât să știm cu toții cum stă familia Dragnea cu abuzurile, cu afacerile și, mai ales, cu legea…

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*