liberinteleorman.ro

Olimpiada Națională a Sportului Școlar – etapele de zonă – fotbal/handbal

24 martie 2016

fotbal handbalÎn perioada 18-20 martie 2016, la Ploiești, jud. Prahova, s-a disputat etapa zonală la fotbal masculin-băieți din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Județul nostru a fost reprezentat de echipa Liceului Tehnologic Nr.1 Alexandria, clasandu-se pe locul I, asigurându-și astfel prezența la etapa finală (primele opt echipe din țară), etapa care se va desfășura în luna mai în Neamț.

Elevul Boagiu Marius (Lic Tehnologic Nr.1 Alexandria) a fost considerat cel mai tehnic jucător al competiției, fiind premiat de organizatori.

În aceeași perioadă, în localitatea Breaza, jud. Prahova, s-a disputat etapa zonală la handbal masculin-licee din cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Județul nostru a fost reprezentat de echipa Liceului Tehnologic Nr.1 Alexandria, obtinând un merituos loc II, câștigătoare fiind echipa gazdă a Colegiului Național Militar ,,Dimitrie Cantemir,,.

La nivelul județului Teleorman, Liceul Tehnologic Nr.1 Alexandria continuă și anul acesta o îndelungată tradiție în domeniul sportiv, adăugând noi trofee la lista celor câștigate de la înființarea clasei de profil. În fiecare an, la acest liceu sunt admiși la profilul sportiv, filiera vocațională, elevi dornici de performanță, unii dintre ei având calități tehnice remarcabile.

Felicitări conducerii și profesorilor de la catedra de educație fizică și sport ai acestui liceu, a precizat Alexandru  Hoaghe.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

DNA-ul vrea Bombonica…

Următorul articol

DNA-ul face legea în Teleorman. Prefectul a emis ordinele de încetare a mandatelor primarilor de la Olteni și Nenciulești

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.