Consilierii judeţeni îşi schimbă părul, dar năravul?!

în Actualitate/Diverse

adelina ionescu

Odată cu venirea toamnei, foioasele îşi dau jos frunzele, animalele năpârlesc, iar oamenii… îşi schimbă coafura. În spaţiul public teleormănean, o evidentă schimbare de look s-a văzut la Consiliul Judeţean, acolo unde mai mulţi consilieri şi-au făcut apariţia cu noi aranjamente la păr.  O modificare de structură a podoabei capilare am zărit-o la consilierul judeţean Adelina Ionescu. Aceasta are acum părul mai scurt decât de obicei şi este tunsă în mod franţuzesc.

nela tiganesteanuŞi colega acesteia, Nela Ţigăneştenu, are acum o altă coafură, ea a optat doar pentru vopsit, nu şi pentru tuns, având o culoare mai proeminentă faţă de până acum. Un alt consilier care a impresionat prin felul apariţiei a fost Petrică Moţ. Liberalul, care până nu demult venea îmbrăcat sport la şedinţele Consiliului Judeţean, a ales o ţinută elegantă, plus o frizură nouă, completată de un aspect uşor nebărbierit, modificări ce l-au făcut să pară diferit de felul în care ne obişnuise.

petrica motŞi secretarul judeţului – Silvia Oprescu excelează prin stil şi eleganţă la fiecare apariţie, iar de data aceasta nu a atras atenţia doar prin toaleta purtată, ci şi prin faptul că blondul purtat multă vreme s-a transformat în roşcat.

Aceştia sunt lucrătorii din Consiliul Judeţean Teleorman care au surprins printr-o nouă transformare. Toamna este, însă, abia la început şi nu este exclus ca şi alţii să îndrăznească să încerce o schimbare de înfăţişare benefică oricărui individ.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Trebuie sa treaca multa apa pe Dunare ca look-ul CJTeleorman sa capete decenta , elegantza si serenitate!!
    cat priveste doamnele prezente la sedintzele de consiliu eh!!!… incepand de la „doamna” cu coc si pana la ultima mai au de invatat din stilul vestimentar al domnei Dancila!!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*