liberinteleorman.ro

Dinspre Consiliul Județean… copilărie fericită cu produse scumpe și pline de E-uri

12 iunie 2015

Monica Vasilescu

dulciuri (2)Reprezentanții Consiliului Județean Teleorman au uitat când e ziua copilului, dar asta ar fi cea mai mică problemă în cazul de față. Spunem asta pentru că, zilele trecute, la o perioadă considerabilă după aniversarea celor mici – de 1 Iunie, administrația județeană s-a gândit să le facă ”o surpriză”, organizând pentru ei acțiunea ”copilărie fericită”. Se pare că denumirea ar fi o manifestare cultural-artistică la care au fost necesare sucuri, fructe, bomboane, cereale cu lapte, cartofi chips, baton cereale, corn cu cremă, napolitane cu cremă, despre care am mai scris în vremea când se demara procedura de achiziție.

Din câte am reușit să aflăm, la licitația făcută de către Consiliul Județean Teleorman s-au înscris două firme. Preţul cel mai scăzut, singurul criteriu de atribuire, l-a avut BRANDTEX INDUSTRIES SRL, o firmă de distribuţie din Arad, care ar fi aprovizionat Teleormanul cu produsele stabilite. Din Vestul ţării, societatea furnizează marfa sub preţul de nici mai mult, nici mai puţin decât 377,400 lei. Aproape patru miliarde de lei vechi a dat Consiliul Judeţean Teleorman pentru a le face copilăria fericită prichindeilor din judeţ. Nu şi sănătoasă am putea spune, dacă analizăm alimentaţia săracă în substanţe nutritive, în care se regăsesc chipsuri şi alt soi de produse dăunătoare, adoptată de această instituţie a judeţului și de care foarte mulți părinți s-au plâns.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Drept la replică Edi Oprea

Următorul articol

United TR, la Cupa ”Nepal”

Cele mai recente articole de Actualitate