United TR, la Cupa ”Nepal”

în Actualitate/Religie

Monica Vasilescu

united tr

În bisericile baptiste, de regulă, se implementează viziunea de a influenţa pozitiv societatea în care trăim prin proclamarea şi aplicarea valorilor moral creştine, nu doar prin rugăciune, ci și prin acțiuni sportive sau programe culturale.

Una dintre acestea este Cupa ”Nepal”, o competiție de fotbal organizată de Uniunea Bisericilor Baptiste din România – comunitatea București. La Arenele Crângași din Capitală, în data de 13 iunie, mai mulți tineri vor concura pe terenul de fotbal în scop caritabil. Fiecare participant va achita o taxă în valoare de 30 lei, iar fondurile strânse vor fi direcționate către persoanele afectate de cutremurul din Nepal.

Alături de concurenți din alte părți se va afla și formația United TR, tineri din Bisericile baptiste din județ, care au făcut echipă în toții ani în care s-a organizat evenimentul și care au contribuit la binefacerea propusă în cadrul acestui proiect de interes comunitar. Anul trecut, fondurile au mers către Bosnia și Herțegovina.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*