liberinteleorman.ro

Dacian Cioloș revine la Roșiorii de Vede, orașul unde și-a făcut selfie cu un grup de pesediști care l-au huiduit

18 februarie 2020

Lui Dacian Cioloș pare că îi place în Teleorman. Liderul PLUS nu a vizitat județul doar în campanie electorală, ci și cu ocazia altor evenimente politice sau nu. El a venit la votarea pentru alegerile prezidențiale și și-a exprimat opțiunea de vot în Alexandria. De asemenea, acesta a avut și o vizită ieșită din tipare. Liderul politic a preparat pâine la țest în comuna Beuca, acolo unde a fost invitatul lui George Dumitru, un tânăr telormănean care păstrează cu sfințenie obiceiul coacerii pâinii la țest.

De data aceasta, Dacian Cioloș va veni la inaugurarea sediului PLUS Roșiorii de Vede, care va avea loc sâmbătă. Președintele PLUS va susține și o conferință de presă, a anunțat Geanina Rizea, responsabil Comunicare Biroul Județean PLUS Teleorman.

Tot la Roșiorii de Vede a avut loc o întâmplare amuzantă care a făcut ocolul internetului la vremea respectivă. În urmă cu aproximativ un an, Dacian Cioloș și-a făcut un selfie cu un grup de pesediști care s-au dus după el să-l huiduie.

Și chiar dacă la mai multe dintre vizitele făcute în județul cu mulți oameni obișnuiți să voteze în stil corean Dacian Cioloș a fost primit cu rezerve, el și-a propus să deschidă chiar și un cabinet de europarlamentar în Teleorman, acesta susținând în mod repetat că pentru el e important să demonstreze că acest județ, atât de anatemizat, poate fi perceput și altfel.

Citește și: Dacian Cioloș și-a făcut selfie cu un grup de pesediști veniți la Roșiorii de Vede să-l huiduie

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Audieri în dosarul Belina: Un angajat al Apelor Române și-a amintit că insula nu avea bariere înainte să fie preluată de CJ via Teldrum

Următorul articol

Vera Mitran despre bugetul Alexandriei: „Drăgușin investește banii contribuabililor în camere de luat vederi, doar ca să observe niște polițisti locali grași că la ghena de gunoi umblă oameni care nu au un loc de muncă „

Cele mai recente articole de Actualitatea politică