DA pentru Octavian Broşteanu la X Factor

în Cultură/Timp liber

Monica Vasilescu

Octavian BrosteanuNu este uşor să-l impresionezi pe Ştefan Bănică Jr. din punct de vedere muzical, chiar dacă ai o voce răsunătoare sau melodioasă. Un jurat profesionist, precum este cel în cauză, se uită la mai mult de atât. Este atent la mişcare scenică, la atitudine, la prestanţă, la prestaţie, dar şi la talent. Pe toate le are din belşug alexăndreanul Octavian Broşteanu, care a arătat o mostră artistică în faţa juriului de la “X Factor”, făcându-l pe Bănică se se ridice în picioare şi să aplaude cu toată forţa. La fel de plăcut surprinşi au fost şi ceilalţi membri ai juriului, Delia Matache şi Horia Brenciu, care l-au felicitat pe tânărul interpret pentru reprezentaţia sa.

Amintim că Octavian este elev în clasa a IX-a, la Liceul Teoretic “Alexandru Ioan Cuza” din Alexandria şi deţine numeroase trofee câştigate la concursuri muzicale din ţară, evoluând acum într-o importantă emisie naţională. Acesta s-a calificat mai departe în show-ul din fiecare vineri seara, de la ora 20:30, la Antena 1, după preselecţiile de la Craiova.

Cu trei de „DA”, obţinuţi de la fiecare membru al juriului, artistul s-a calificat în etapa următoare a concursului „X Factor”, demonstrând că şi dacă ieşi din Teleorman poţi face performanţă, evident, prin aptitudini, curaj şi pregătire.

Puteți urmări aici reacția juriului.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*