CSM Alexandria fotbal feminin organizează eveniment caritabil! Și tu poți aduce bucurie unui copil

în Actualitate

Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, cu toții ne dorim să împărtășim bucurie copiilor care provin din familii fără posibilități. Ca atare, fetele de la echipa de fotbal feminin CSM Alexandria, îndrumate de antrenorul Călin Pistolea, alături de oameni cu suflet, vă invită să fiți un model de atitudine civică și de dăruire faţă de cei care cu adevărat au nevoie de ajutor şi anume mai mulți copii din județul Teleorman, care încă nu l-au cunoscut pe Moș Crăciun.

Astfel, joi, cu începere de la ora 12.30, la Sala Polivalenta din Alexandria va avea loc un meci demonstrativ de fotbal feminin, în scop caritabil, în vederea strângerii de fonduri pentru a le cumpăra copiilor cadouri de Moș Crăciun. Meciul va fi disputat între jucătoarele Clubului Sportiv Municipal Alexandria. Cei interesați pot intra la acest eveniment cu o jucărie, cu gândul că aceasta va face fericit un copil.

Menționăm faptul ca prezența fizică în sală va fi limitată la o capacitate de 30% din totalul de locuri (maxim 300 persoane).

Puteți dărui jucării și orice alte lucruri atât de folositoare pentru cei care trec prin lipsuri materiale și chiar afective. Campania este organizată la inițiativa CSM Alexandria, în colaborare cu Asociația „Un pas spre educație”. Dacă fiecăruia dintre noi ne pasă, atunci lucrurile pot deveni mai bune.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*