liberinteleorman.ro

PNL și PSD se ceartă pe prefecți: Teleorman ar urma să revină liberalilor

8 decembrie 2021

PNL și PSD duc în continuare bătălia pe funcții. În spatele negocierilor pe programul de guvernare și portofoliile din Guvern, liderii PSD și PNL și-au împărțit și funcțiile din eșalonul doi și trei, posturi remunerate bine și care permit controlul asupra instituțiilor statului. Este vorba de secretari de stat, prefecți, șefii Parlamentului și ai comisiilor de specialitate din Legislativ.

La o primă consultare în PNL, partidului ar urma să-i revină prefecții din Teleorman, Cluj, Suceava, Vâlcea, Călărași, Brăila, Vaslui, Neamț, Timiș, Dâmbovița, Olt, conform unor surse politice de la centru.

În prezent, în Teleorman este prefect Emilia Paraschivescu din partea PNL. Ea a fost numită în funcție în februarie 2021.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

CSM Alexandria fotbal feminin organizează eveniment caritabil! Și tu poți aduce bucurie unui copil

Următorul articol

Percheziții de amploare în Teleorman: Arme aduse ilegal în țară

Cele mai recente articole de Actualitatea politică