Concurs pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat

în Actualitate/Educatie

În baza prevederilor Metodologiei privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, aprobată prin Ordinul de Ministru nr. 4 597/ 2021, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 771 bis din 10 august 2021, cu modificările și completările ulterioare, Inspectoratul Școlar Județean Teleorman organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ din județul Teleorman.  

Conform calendarului aprobat ( Anexa 8 din Metodologie), concursul de ocupare a funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar debutează astăzi, 14 septembrie 2021, cu publicarea pe site-ul și la avizierul Inspectoratului Școlar Județean a listei funcțiilor vacante pentru care se organizează concursul, a bibliografiei precum și a altor informații utile.

În perioada 15- 26 septembrie 2021, candidații vor putea depune dosarele de înscriere la proba scrisă, pe platforma informatică dedicată concursului, a transmis Inspectoratul Școlar Județean Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*