liberinteleorman.ro

Costuri exorbitante pentru hrana deținuților, în Teleorman – Cine va câștiga contractul de 90.000 de euro

19 decembrie 2023

Costurile asociate hranei deținuților sunt exorbitante. Conform unui anunț pe SICAP, Inspectoratul de Poliție al județului (IPJ) Teleorman se pregătește să aloce 457.904 lei, echivalentul a peste 90.000 de euro, pentru hrana deținuților pe parcursul unui an. Această sumă considerabilă acoperă serviciile de preparare a hranei calde pentru persoanele private de libertate din arestul IPJ Teleorman, conform documentelor oficiale.

În descrierea achiziției publice se menționează că prestatorul trebuie să asigure zilnic pregătirea, prepararea și livrarea hranei pentru un efectiv de 34 de persoane private de libertate din Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Teleorman. Prestarea acestor servicii urmează să se realizeze printr-un acord-cadru încheiat pe o perioadă de 12 luni, cu condiția respectării în totalitate a cerințelor din documentația de atribuire și a Caietului de sarcini.

Anul trecut, contractul a fost obținut de o firmă prietenă cu decidenții politici ai momentului, societate care gătește constant pentru anumite structuri subordonate municipalității din Alexandria deși nu are autorizație de alimentație publică. Cu doar 3 angajați oficiali, Stef`s Team SRL se bucură de susținerea decidenților politici și furnizează mâncare pe banii statului în principal pentru entități precum Primăria Alexandria, Clubul Sportiv Municipal Alexandria și Direcția de Asistență Socială.

Contractul de 90.000 de euro pentru mâncarea deținuților, obținut de o firmă de casă

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

2 arme de FOC și 25 de obiecte tăietoare, găsite în locuințele a doi tineri – Unul a fost reținut

Următorul articol

Avertizare de ceață – Recomandările polițiștilor

Cele mai recente articole de Actualitate