liberinteleorman.ro

2 arme de FOC și 25 de obiecte tăietoare, găsite în locuințele a doi tineri – Unul a fost reținut

19 decembrie 2023
Advertisement

Locuințele a doi tineri au fost percheziționate, astăzi, ca urmare a unor amenințări. Forțele de ordine au identificat și ridicat 25 de obiecte tăietor-înțepătoare, sugerând o posibilă implicare în activități ilegale și periculoase. Mai mult decât atât, au fost găsite și două arme de foc.

„La data de 19 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Roșiori de Vede au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în localitate, la locuințele a doi tineri, de 17, respectiv 20 de ani, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

În urma activităților desfășurate, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 25 de obiecte tăietor – înțepătoare, precum și două arme de foc, supuse autorizării, cu privire la care există bănuiala că ar fi deținute fără autorizație.

Față de una dintre persoanele cercetate a fost luată măsura preventivă a reținerii sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată”, a transmis IPJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Polițiștii au aplicat 106 sancțiuni, de peste 44.000 de lei, în 24 de ore

Următorul articol

Costuri exorbitante pentru hrana deținuților, în Teleorman – Cine va câștiga contractul de 90.000 de euro

Cele mai recente articole de Actualitate