liberinteleorman.ro

Control ANFP la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Teleorman

26 august 2021

În luna august 2021, Corpul de control al Agenţiei a desfăşurat un control tematic vizând concursul de recrutare organizat de DSVSA Teleorman, în data de 14.07.2021 (proba scrisă).

Referitor la acest concurs, s-au constatat nereguli atât în ceea ce priveşte stabilirea condiţiilor pentru ocuparea funcțiilor publice, cât şi în ceea ce ce priveşte procedura de organizare a acestuia.

În urma verificărilor efectuate, ANFP a dispus: analizarea oportunităţii de sesizare a instanței de contencios administrativ competente în vederea anulării concursului de recrutare organizat de DSVSA Teleorman din data de 14.07.2021 (proba scrisă) pentru ocuparea unor funcții publice de execuție vacante, precum și a actelor administrative emise în baza acestui concurs.

Funcţiile publice vizate de control au fost:- auditor, clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Audit Public Intern;- consilier, clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului Comunicare, Registratură și Arhivă;- consilier, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Biroului Identificare și Înregistrare Animale;- consilier, clasa I, grad profesional superior din cadrul Circumscripțiilor Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Oficiale.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Incendiu de vegetaţie în zona de agrement a pădurii din Roşiorii de Vede

Următorul articol

Primăria Alexandria dă 1.312.537,60 lei pe promovare! Ce reclame vrea Drăgușin pe bani publici

Cele mai recente articole de Actualitate