Victor Drăgușin

Primăria Alexandria dă 1.312.537,60 lei pe promovare! Ce reclame vrea Drăgușin pe bani publici

în Actualitatea politică/Administratie

Primăria Alexandria, condusă de Victor Drăgușin, vrea să încheie un contract în valoare de 1.312.537,60 lei pentru promovarea instituției. Consilierul local Gabriel Bulumac atrage atenția că a fost deschisă o procedură prin care administrația publică din Capitala Teleormanului este interesată de achiziția de servicii de informare, promovare, monitorizare și publicitate, reclame pe bani publici pe care primarul Drăgușin intenționează să le facă în ciuda faptului că pe străzi nu se vede nicio evoluție favorabilă a orașului sau vreo dezvoltare extraordinară care ar merita promovată pe acești bani.

„Dacă vă întrebați ce servicii mai achiziționează municipiul Alexandria, vă informez că a fost deschisă o procedură prin care instituția este interesată pentru achiziția de servicii de informare, promovare, monitorizare și publicitate în valoare de 1.312.537,60, după cum urmează:

– Servicii de informare, promovare și publicitate media prin intermediul unui cotidian local – 192.000 lei

– Servicii de informare, promovare și publicitate media prin intermediul presei scrise naționale – 180.000 lei

– Servicii de informare, promovare și publicitate media prin intermediul unui post de radio – 35.200

– Servicii de creație, producție, difuzare spot TV prin intermediul unui post de televiziune cu acoperire locală – 191.400 lei

– Servicii de informare, promovare și publicitate media prin intermediul panourilor informative – 139.300 lei

– Servicii de informare, promovare și publicitate media prin intermediul unei publicații online (site de știri) de pe raza municipiului Alexandria 542.365 lei

– Servicii de monitorizare (presă scrisă locală, centrală, radio – TV, web, flux de știri propriu al prestatorului) și furnizarea unui buletin de informații externe – 50.272S

Sunt curios ce referate de aprobare au stat în spatele acestei necesități, care sunt motivele, ce justificare reală au aceste achiziții și ce părere are Curtea de Conturi. Pe semnăturile cui sunt deschise aceste proceduri cel puțin suspecte, în condițiile în care se vede cu ochiul liber starea precară de dezvoltare a municipiului Alexandria? Voi face o adresă pentru a cere câteva lămuriri cu privire la această “necesitate” și vă țin la curent cu răspunsurile primite”, a semnalat consilierul local Gabriel Bulumac.

Și pentru că noi chiar ținem la bugetul Alexandriei și nu dorim ca el să se ducă pe apa Vedei, îl îndemnăm pe primarul dornic de publicitate să facă lucruri vizibile, corecte și concrete pentru Alexandria și noi promitem să le promovăm gratis.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*