liberinteleorman.ro

Contestația lui Dragnea a fost DECLINATĂ! Explicația avocatei Flavia Teodosiu

Noua contestaţie la executare împotriva condamnării pe care a primit-o Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman a fost declinată de Instanța Supremă către Tribunalul București.

Avocata lui Liviu Dragnea – Flavia Teodosiu a depus o solicitare la instanță, prin care contestă faptul că pedeapsa pe care a primit-o fostul lider PSD și șef al Camerei Deputaților ar fi fost pronunțată de o instanță necompetentă. 

”Cererea a fost depusă la Tribunalul București inițial, iar Tribunalul și-a declinat competența în favoarea ÎCCJ. Abia ieri ÎCCJ a decis declinarea tot în favoarea Tribunalului București. Noi am zis că nu atacăm nici legalitatea nici temeinicia hotărârilor judecătorești prin care Liviu Dragnea a fost condamnat și execută acum pedeapsa și nici autoritatea de lucru judecat a deciziei penale. Se pare că ÎCCJ a înțeles exact că noi nu ne raportăm decât la nelegalitatea stării de detenție a domnului Dragnea, urmare a apariției din octombrie a deciziei CCR 417, care a fost în 10 octombrie publicată în Monitorul Oficial”, a declarat Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea.

Urmează ca Tribunalul București să stabilească un termen în acest caz.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Monica Macovei: „Carantina nu este o pedeapsă!”

Următorul articol

REPORTAJ. Ziua eliberării conspirațiilor în Teleorman: „Străinii face speculații și dă virusul unde e lume multă. Pe noi, proștii și amărâții, ne lasă, n-are ce ne lua…”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică