Contestația lui Dragnea a fost DECLINATĂ! Explicația avocatei Flavia Teodosiu

în Actualitatea politică/Justitie

Noua contestaţie la executare împotriva condamnării pe care a primit-o Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman a fost declinată de Instanța Supremă către Tribunalul București.

Avocata lui Liviu Dragnea – Flavia Teodosiu a depus o solicitare la instanță, prin care contestă faptul că pedeapsa pe care a primit-o fostul lider PSD și șef al Camerei Deputaților ar fi fost pronunțată de o instanță necompetentă. 

”Cererea a fost depusă la Tribunalul București inițial, iar Tribunalul și-a declinat competența în favoarea ÎCCJ. Abia ieri ÎCCJ a decis declinarea tot în favoarea Tribunalului București. Noi am zis că nu atacăm nici legalitatea nici temeinicia hotărârilor judecătorești prin care Liviu Dragnea a fost condamnat și execută acum pedeapsa și nici autoritatea de lucru judecat a deciziei penale. Se pare că ÎCCJ a înțeles exact că noi nu ne raportăm decât la nelegalitatea stării de detenție a domnului Dragnea, urmare a apariției din octombrie a deciziei CCR 417, care a fost în 10 octombrie publicată în Monitorul Oficial”, a declarat Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea.

Urmează ca Tribunalul București să stabilească un termen în acest caz.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*