Contestația lui Dragnea a fost DECLINATĂ! Explicația avocatei Flavia Teodosiu

în Actualitatea politică/Justitie

Noua contestaţie la executare împotriva condamnării pe care a primit-o Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman a fost declinată de Instanța Supremă către Tribunalul București.

Avocata lui Liviu Dragnea – Flavia Teodosiu a depus o solicitare la instanță, prin care contestă faptul că pedeapsa pe care a primit-o fostul lider PSD și șef al Camerei Deputaților ar fi fost pronunțată de o instanță necompetentă. 

”Cererea a fost depusă la Tribunalul București inițial, iar Tribunalul și-a declinat competența în favoarea ÎCCJ. Abia ieri ÎCCJ a decis declinarea tot în favoarea Tribunalului București. Noi am zis că nu atacăm nici legalitatea nici temeinicia hotărârilor judecătorești prin care Liviu Dragnea a fost condamnat și execută acum pedeapsa și nici autoritatea de lucru judecat a deciziei penale. Se pare că ÎCCJ a înțeles exact că noi nu ne raportăm decât la nelegalitatea stării de detenție a domnului Dragnea, urmare a apariției din octombrie a deciziei CCR 417, care a fost în 10 octombrie publicată în Monitorul Oficial”, a declarat Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea.

Urmează ca Tribunalul București să stabilească un termen în acest caz.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*