liberinteleorman.ro

CNA caută om la Alexandria

28 februarie 2016

Monica Vasilescu

cnaConsiliul Național al Audiovizualului organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, din cadrul Serviciului Inspecţie, Direcţia Control şi Digitalizare. CNA scoate la concurs opt posturi de inspector audiovizual, grad profesional principal – pentru judeţul Teleorman (oraş Alexandria), Buzău, Covasna, Călărași, Giurgiu, Ialomița, Satu Mare, Botoșani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 14 martie 2016: termenul limită de depunere a dosarelor; 28 martie 2016, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Candidaţii trebuie să îndeplinească unele condiţii prevăzute de Statutul funcţionarilor publici, iar dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile pe pagina oficială a Consiliului Național al Audiovizualului sau la sediul instituției din București.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Concert Direcția 5 la Roșiorii de Vede

Următorul articol

Eu pe cine votez? – Florin Titirișcă e pe tabla de șah a Alexandriei

Cele mai recente articole de Politica altfel