liberinteleorman.ro

Concert Direcția 5 la Roșiorii de Vede

28 februarie 2016

Monica Vasilescu

922678_913351365451164_4258750685631505408_nDirecția 5 le va oferi teleormănenilor cel mai frumos cadou – muzica proprie – într-un regal de muzică live dedicat, cu precădere, doamnelor. Concertul va avea loc pe 18 martie, ora 21.00, la Entourage Club din Roșiorii de Vede.

Spectacolul ”Cel mai frumos cadou” face parte din seria celor programate de Direcția 5 în martie, pentru a promova noul single și, totodată, pentru a serba luna femeii, îmbinare de util cu plăcut la care se pricep destul de bine artiștii Tony Șeicărescu, Cristi Enache, Marian Ionescu, Nicu Damalan, Marius Keseri și Carmin Ionescu.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Danseaza nea Duska cu mistretul Fierascu!!!!Doi oameni care nu vor inceta sa ne amuze, divertismentul targului!!!Gorila si Urangutanu…Un alcoolic notoriu, cu un ciorditor notoriu!!!!Unul zace mort de beat, indragostit de blonda profesoara de sport, celallalt candideaza de 26 de ani la primarie, de unde cand a fost, a ciugulit (praduit) tot!!!USL-refacut!!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Daria și Rareș Burtea, locul I la Olimpiada de limba română

Următorul articol

CNA caută om la Alexandria

Cele mai recente articole de Cultură