Ce pot face două mâini dibace

în Actualitate

UntitledLa inițiativa Consiliului Local al Copiilor Țigănești, în perioada 6-20 aprilie 2016, s-a derulat Proiectul comunitar “Ce pot face două mâini dibace” în cadrul căruia elevi, cadre didactice, părinți, reprezentanți ai autorităților locale și foști elevi ai școlii au colectat materiale refolosibile și le-au prelucrat în cadrul a două ateliere de creație ,,Reciclează creativ“ și ,,Arta din deșeuri”.

Marți, 20 aprilie 2016 proiectul s-a finalizat printr-un eveniment spectacol care a constat în:

  • Parada costumelor ECO
  • Colaj de cântece despre natura
  • Sceneta
  • Imnul “Manifest pentru mediu”
  • Expoziție cu vânzare

Evenimentul s-a desfășurat pe terenul de sport al școlii în prezența unui numeros public.

Proiectul comunitar a fost implementat în cadrul proiectului “Votaţi copiii încă o dată!” – finanţat prin Granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România, şi implementat de Asociaţia pentru Educaţie şi Dezvoltare Comunitară (AEDC) în parteneriat cu Primăria Ţigăneşti.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*