Festivalul Sportiv al Primăverii s-a încheiat

în Actualitate

tiganestiLuni, 18 aprilie 2016, la Școala Gimnazială “I. Gh. Duca” Tigănești, a avut loc finala FESTIVALULUI  SPORTIV AL PRIMĂVERII, organizat de CONSILIUL LOCAL AL COPIILOR ȚIGĂNEȘTI în colaborare cu CATEDRA DE EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT cu următoarele secțiuni:

  • Și tu poți câștiga Cupa Primăverii la Fotbal
  • Poți să faci parte dintre Așii Semicercului (handbal)
  • Poți să demonstrezi cât ești de bun participând la Concursul de atletism (proba-viteză).

La festivitatea de premiere au fost prezenți elevi, părinți, cadre didactice, reprezentanți ai autorităților locale și reprezentanți ai AEDC care au oferit câștigătorilor competițiilor diplome, medalii/ cupe și cadouri.

Competițiile sportive au fost organizate în cadrul proiectului “Votaţi copiii încă o dată!” – finanţat prin Granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România, şi implementat de Asociaţia pentru Educaţie şi Dezvoltare Comunitară (AEDC) în parteneriat cu Primăria Ţigăneşti.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*