liberinteleorman.ro

Cât a costat mesajul pe care n-ar trebui să-l puteți citi?

După cum vă arătam ieri (total gratuit), pe Casa de Cultură din Alexandria a fost montat un banner uriaș, pe care scrie, în esență, că el a fost amplasat acolo pentru ca oamenii să nu-l poată citi. Da, și nouă ne-a sunat ca în Kafka, dar Primăria Alexandria a văzut în integralitate logica acestui demers, așa că a plătit și bani frumoși pentru realizarea lui. Pe bannerul de la Casa de Cultură scrie, cu litere uriașe: „Primăria Alexandria știe că în mod normal nu ar trebui să citești acest mesaj pentru că stai acasă. Totul va fi bine și apoi ne vom reîntâlni aici!” Mulți cititori au fost curioși cam cât a costat mesajul pe care n-ar trebui să-l citim, așa că astăzi am venit și cu răspunsul.

Potrivit Sistemului de Achiziții Publice, Primăria Alexandria cerea o ofertă de preț pe la sfârșitul lunii martie pentru un banner, care urma să fie montat la începutul lunii aprilie în oraș. Cum alt banner de dimensiunile specificate nu am mai văzut în Alexandria și cum datele calendaristice coincid, am tras noi concluzia că mesajul pe care n-ar trebui să-l putem citi are prețul de 10.080,00 lei. Iar achiziția s-a făcut în plină stare de urgență, pentru că în stare de urgență, bannerele sunt o reală prioritate. Mai ales atunci când ele conțin mesaje pe care n-ar trebui să le putem citi.

Ofertantul e SAS DESIGN TEAM SRL, cu sediul pe strada Ion Creangă din Alexandria, iar bannerul este realizat dintr-un material flexibil, în două straturi, printat multicolor, cu cerneluri pe bază de ecosolvent. Prețul include și montarea bannerului. Așa că mulțumim din inimă Primăriei! Un mesaj pe care nu ar trebui să-l putem citi e exact ce ne lipsea în pandemie!

În replică, Primăria Alexandria ne spune că bannerul a fost primit gratuit de la o firmă de publicitate, dar ne cere s-o credem pe cuvânt. N-o credem, dar credem în instituția dreptului la replică. Așa că atașăm aici două fotografii cuprinzând punctul de vedere al Primăriei Alexandria, pentru că purtătorul de cuvânt a insistat să publicăm varianta PDF a punctului de vedere oficial. Iată:

Advertisement

1 Comment

  1. E cu cel putin 1200 euro mai scump decat la cei mai scumpi producatori de asa ceva. Cu montaj si transport inclus.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

EXCLUSIV! În plină pandemie, Consiliul Județean Teleorman își consolidează colaborarea cu Tel Drum SA. Prețul? 22 milioane lei. Toți publici

Următorul articol

Dezastru la spitalul suport COVID-19 din Teleorman: 13 cadre medicale s-au îmbolnăvit, așa că autoritățile au schimbat… directorul

Cele mai recente articole de Actualitatea politică