liberinteleorman.ro

Casa de Cultură va fi disputată în septembrie

30 iunie 2014
Advertisement

Monica Vasilescu

Întrucât cadrele judecătoreşti intră, potrivit dispoziţiilor legale în vigoare, în vacanţă judecătorească, în intervalul 1 iulie – 31 august, ceea ce implică o restrângere a activităţii, multe procese au primit termen pentru luna septembrie. Aşa s-a întâmplat cu litigiul în care se dispută, în exprimare populară, a cui este Casa de Cultură din Alexandria.

La Secția Contencios Administrativ a Tribunalului Teleorman, pe 19 iunie 2014, au avcasa de culturaut întâlnire consilierii locali care au aprobat trecerea Casei de Cultură ca bun aparținând domeniului public de interes local al municipiului Alexandria. Este vorba de pârâții:  Consiliul local Alexandria și Primăria Alexandria (ca entități) și Abălaru Ion, Iotu Lucian, Tălpigă Stelică, Broșteanu Andreea, Cobârlie Silvia, Oprea Eduard, Curea Gina, Doncea Bogdan, Ghicică Maria, Mocanu Daniel, Neacșu Ionuț, Popescu Dan, Petcu Dragoș, Stancu Iuliana, Streinu Marius, Voicilă Florea, Neacșu Alexandru (individual), dar şi reclamantul Uniunea Generală a Sindicatelor din România (UGSR).

La întrevedere, instanţa a amânat cauza şi a decis comunicarea răspunsului la întâmpinare, însoţit de înscrisuri, pârâţilor absenţi la acest termen de judecată, precum şi citarea în cauză, în calitate de intervenient în interes propriu, a Asociaţiei Naţionale a Caselor de Cultură din România. Viitoarea întrevedere “la bară” va avea loc în data de 25 septembrie 2014, la Secţia de Contencios Administrativ a Tribunalului Teleorman.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Vali Boboc își ridică altă casă…

Următorul articol

Titirișcă face bani din ruine…

Cele mai recente articole de Diverse

Don't Miss