Carmen Dan se întoarce în Teleorman? Ministrul de Interne și-a exprimat dorința de a candida la conducerea organizației județene a PSD

în Actualitatea politică

Scaunul de ministru de Interne pe care stă momentan Carmen Dan se cam clatină. Iar o dovadă în acest sens poate fi considerată intenția exprimată de aceasta în cerc restrâns de a candida la funcția de președinte executiv al PSD Teleorman, funcție care fusese până acum dedicată, cel puțin potrivit întelegerilor interne, președintelui de Consiliu Județean, Dănuț Cristescu. Ideea candidaturii la conducerea organizației județene a PSD este, în aceste condiții, una de avarie pentru Carmen Dan, care pare să-și anticipeze debarcarea din Ministerul de Interne. O funcție în partid, însă, chiar și la nivel județean, i-ar garanta acesteia un loc eligibil la alegerile parlamentare de anul viitor.

Deși nimeni din conducerea actuală a PSD Teleorman nu a vorbit public despre dorința exprimată a lui Carmen Dan de a veni la conducerea organizației, discuția a avut loc la sediul partidului din Teleorman și a agitat spiritele în rândul membrilor, care nu consideră îndreptățită pretenția actualului ministru de interne de a prelua conducerea formațiunii politice. Numai fotoliul de președinte al partidului mai pare acum o certitudine pentru secretarul de stat din Ministerul Dezvoltării, Adrian Gâdea, restul doritorilor de funcții în PSD Teleorman fiind acum la mâna lui Carmen Dan. Dacă această candidatură se va oficializa, membrii partidului vor avea prilejul de a-și exprima punctul de vedere în cadrul Conferinței Județene a PSD din 14 iulie. Evenimentul se va întâmpla la Alexandria și va aduce în Teleorman toată „spuma” politicienilor teleormăneni care au făcut Teleormanul de râs în toți acești ani.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*