liberinteleorman.ro

Carmen Dan, după eliberarea lui Dragnea: „Am primit această veste cu multă bucurie”

Advertisement

Carmen Dan – fost ministru de Interne pus în funcții de Liviu Dragnea spune că se bucură de hotărârea privind eliberarea lui din Penitenciarul Rahova, la doar doi ani și două luni de când a primit condamnarea cu executare de trei ani și jumătate.

„Liviu Dragnea a fost un lider pentru că a ținut în mână un partid foarte puternic, l-a ținut unit și a și obținut victorii în această poziție. E un lucru pe care nimeni nu-l poate contesta și eu aș vrea să nici nu-l uite cineva”, a declarat Carmen Dan, joi.

„Am primit această veste cu multă bucurie. Îl cunosc pe Liviu Dragnea de mai bine de 20 de ani. Am lucrat cu el și știu că a fost o perioadă grea pentru el. Am certitudinea că sunt mulți cei care se bucură, din membrii de partid, că acesta a fost eliberat”, a mai spus Carmen Dan.

„E adevărat, a fost o perioadă tumultoasă, o perioadă grea, dar cred că a fost și o perioadă în care oamenii au trăit mai bine. Este convingerea mea”, a precizat Carmen Dan.

Liviu Dragnea a fost pus în libertate. Decizia a fost luată de Tribunalul Giurgiu, instanță care a judecat, joi, cererea de eliberare condiționată depusă de fostul lider al PSD. Decizia este definitivă și va fi pusă în aplicare imediat.

Citește și: Liviu Dragnea a fost pus în libertate de Tribunalul Giurgiu

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Liviu Dragnea a fost pus în libertate de Tribunalul Giurgiu

Următorul articol

Primele declarații ale lui Dragnea: „O să mă duc să lucrez la firma fiului meu”

Cele mai recente articole de Actualitate