Liviu Dragnea a fost pus în libertate de Tribunalul Giurgiu

în Actualitate/Actualitatea politică/Justitie

Liviu Dragnea va fi pus în libertate. Decizia a fost luată de Tribunalul Giurgiu, instanță care a judecat, joi, cererea de eliberare condiționată depusă de fostul lider al PSD. Decizia este definitivă și va fi pusă în aplicare imediat.

Liviu Dragnea iese din închisoare, după ce a ispășit doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate de închisoare.

Iubita sa – Irina Tănase a transmis un mesaj după ce a aflat că Liviu Dragnea va fi eliberat din închisoare. „Sunt foarte fericită! Am început să plâng de fericire! Acum mă îmbrac și mă duc să-mi iau bărbatul acasă”, a declarat Irina Tănase la un post TV.

Liviu Dragnea, ameninţat cu violul în închisoare!

Avocata Flavia Teodosiu a fost întrebată, joi, de jurnalişti despre momentul în care Liviu Dragnea ar fi fost amenințat cu violul în penitenciar.

„Având în vedere că există o plângere penală, este un aspect care este nepublic. Nu am ce să vă explic în plus.

Ideea este următoarea și a subliniat și colegul meu Liviu Popescu este că la data în care a fost încarcerat dl. Dragnea a existat o poziție absolut inadmisibilă a președintelui sindicatului din penitenciar, prin care practic îl amenința pe dl. Dragnea că dacă ajunge în penitenciar urmează să fie… mă rog, verificat, nu mă pot exprima la modul în care a ales să scrie acest președinte al sindicatului.

Mi s-a părut și mi se pare abominabilă o asemenea modalitate de exprimare a unui om care are cu totul și cu totul alte obligații în raport de ceea ce a scris”, a declarat Flavia Teodosiu.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*