liberinteleorman.ro

Caravana protestului de la Roșiorii de Vede a fost găsită… abandonată în câmp, cu pancartele sfâșiate și cauciucurile tăiate!

Advertisement

După cum știm, cu câteva săptămâni în urmă, la Roșiorii de Vede a fost declanșat un protest inedit: proprietarul unui autovehicul a luat decizia de a lipi afișe și pancarte pe mașină, cu mesaje anti-PSD și a parcat chiar în fața primăriei din oraș. La numai câteva zile după începerea acestei acțiuni, au apărut și repercusiunile. Mai întâi a avut loc o tentativă de incendiere, iar apoi mașina a dispărut pur și simplu. A fost găsită câteva zile mai târziu pe câmp, abandonată, cu pancartele sfâșiate și cu toate cauciucurile tăiate. Situația este una problematică, pentru că demonstrează de ce se tem teleormănenii să își spună public părerea, dacă ea contravine principiilor și convingerilor pesediste: consecințele pot fi macabre.

Inițiatorul protestului a făcut plângere la poliție, atât după tentativa de incediere, cât și după dispariția mașinii. Însă până în prezent, autoritățile nu i-au putut da un răspuns cu privire la făptuitor. Totuși, omul are niște bănuieli, pentru că el a continuat protestul, în ciuda dispariției mașinii. A montat boxe în fața Primăriei Roșiorii de Vede și a pus alte pancarte pe care a scris întrebări, precum: „Cîrciumaru, știi ceva de incendiere duminică și furt caravană luni?”

Omul spune că și acum se confruntă cu numeroase presiuni din partea autorităților publice locale: „A fost distrusă și pânza cu întrebarea pentru Cîrciumaru (N.R. – primarul în funcție al orașului Roșiorii de Vede). Am informații că se știe autorul furtului, dar se acoperă. Mai nou, vineri am primit comunicare de la Judecătorie că se cere în regim de urgență, prin ordonanță, retragerea protestului. Solicitarea ar veni din partea grupului PSD Roșiori. Nu am pregătit încă apărarea, dar voi solicita termen instanței și mă voi lupta cu ei și în instanță. Dar eu zic că este limpede acum pe cine supără afișele.

2 Comments

  1. Emil COANDA, protests trail, alaturi de cavalerul dreptatii Cristian DIDE, merita respectul si recunostiinta Intregului municipiu!!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

VIDEO. Dezinsecție pe bani publici în domeniul privat al lui Valentin Dragnea

Următorul articol

Tânărul teleormănean Mihai Costache a ajuns pe podiumul Balcaniadei de la Skopje!

Cele mai recente articole de Actualitatea politică