Tânărul teleormănean Mihai Costache a ajuns pe podiumul Balcaniadei de la Skopje!

în Actualitate/Sport

Mihai Costache este în clasa a VIII-a la școala „Ștefan cel Mare” din Alexandria și este pasionat de judo. De altfel, el muncește din greu pentru a obține performanțe deosebite, demonstrând astfel că perseverența și talentul pot face miracole pentru orice tânăr ambițios. Acum trei săptămâni, Mihai a devenit vicecampion național la categoria 73 de kilograme, în cadrul finalei campionatului de la Dumbrăvița, iar astăzi s-a aflat în Macedonia, unde a concurat în cadrul Campionatului Balcanic U15 de la Skopje.

În urmă cu puțin timp, el a urcat chiar pe podium, obținând locul al doilea în finală, după confruntări cu bulgarul Georgiev Dimitar și cu sportivul turc Yimazel Himmet, câștigându-le pe ambele, dar pierzând în fața sportivului bosniac Maljevic Vidak. Mihai este sportiv legitimat în cadrul Clubului Sportiv Alexandria și este antrenat de Ion Girgiuveanu.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*