liberinteleorman.ro

Regele fotbalului românesc – Gheorghe Hagi, la Alexandria

4 august 2014
Advertisement

M.V.

Hagi

Renumitul fotbalist al României, din generaţia „de aur”, Gheorghe Hagi, a fost invitat să participe la o manifestare sportivă, organizată cu prilejul Zilelor Municipiului Alexandria.

Regele Hagi va fi prezent în capitala Teleormanului duminică, 31 august 2014, la Stadionul municipal din Alexandria, în cadrul unui eveniment la care vor lua parte toţi sportivii participanţi la concursurile organizate de către administraţia publică locală în cursul anului. După premierea acestora, Primăria Alexandria a rezervat un timp pentru o sesiune de autografe – Gheorghe Hagi.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

În Teleorman, presa presează bine de tot… doar în campanii

Următorul articol

Când nu ai Tel Drum în județ, drumurile… mai răzleț

Cele mai recente articole de Actualitate