liberinteleorman.ro

Campania Vioricăi Dăncilă, în vizorul DNA

În aceste zile, procurorii DNA urmăresc achizițiile PSD din perioada campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale. Informația a fost confirmată de mai mulți oameni de la vârful PSD, dar și de purtătorul de cuvânt al partidului, Lucian Romașcanu, care a spus că știe despre această solicitare a procurorilor. Candidatul alegerilor prezidențiale de anul trecut, Viorica Dăncilă, a fost urmărită pas cu pas de presă în timpul turneului ei prin țară, însă bâlbele și gafele ei au ținut cumva opinia publică ocupată și nimeni nu s-a concentrat pe ce era mai important: banii.

Se pare că la mijloc ar fi niște cheltuieli efectuate de PSD în perioada campaniei electorale și că achizițiile s-ar fi realizat în afara cadrului legal. Viorica Dăncilă a declarat că nu știe nimic despre existența acestei anchete și susține că ea respectă întotdeauna legea.

Eu, personal, nu ştiu să existe vreo anchetă privind derularea campaniei prezidenţiale a PSD. Într-adevăr, din câte ştiu, există o anchetă care vizează perioada 2017-2019, înainte ca eu să devin preşedinte al partidului. Vă garantez că eu, în calitate de preşedinte de partid şi de prim-ministru, am respectat întotdeauna legea. De asemenea, vreau să menţionez că de activitatea financiară, contracte care vizau campania electorală, s-au ocupat secretarul general şi trezorierul partidului. Sunt sigură că activităţile financiare s-au derulat corect, din punct de vedere legal, în toată această perioadă”, a spus Dăncilă la Antena 3.

Există informații potrivit cărora și alte partide sunt luate la puricat de procurori în această perioadă, tot pe tema achizițiilor făcute în perioada campaniei electorale, aferente alegerilor prezidențiale. Vom reveni cu informații pe măsură ce le vom avea.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Stârpirea verdelui, obiectiv îndeplinit al administrației din Alexandria!

Următorul articol

Avocata lui Dragnea rămâne fără aer în timp ce-și apără clientul

Cele mai recente articole de Actualitatea politică