liberinteleorman.ro

Avocata lui Dragnea rămâne fără aer în timp ce-și apără clientul

Pandemia de coronavirus scoate la lumină și aspecte amuzante, lăsând-o fără aer pe una dintre cele mai cunoscute apărătoare ale lui Dragnea, Flavia Teodosiu. Astfel, în timp ce-și apăra clientul în regim de videoconferință, avocata lui Dragnea s-a plâns că rămâne fără aer și îi e greu să pledeze astfel.

Liviu Dragnea se află la Penitenciarul Rahova și face tot ce poate el pentru a se elibera. Acesta a fost audiat prin sistemul de videoconferință de un judecător al Tribunalului București, cu privire la o nouă contestație la executare depusă de avocații lui. Fostul șef al PSD continuă să susțină că e nevinovat și, de data aceasta, nu a mai contestat condamnarea, ca în dățile trecute, ci detenția în sine.

Îmbrăcat în negru și mai umil ca de obicei, Dragnea a susținut în fața judecătorului că nu mai înțelege nimic din ceea ce se i se întâmplă.

Dincolo de faptul ca sunt nevinovat, că am fost condamnat la Referendum, de exemplu, într-un dosar politic, am fost condamnat în acest dosar de un complet de judecători declarat nelegal. Ce poate înțelege un om aflat în situația mea?”

De altfel, Flavia Teodosiu, cea mai cunoscută dintre avocații lui Dragnea, s-a plâns că nu poate pleda cu masca pe față, de vreme ce nu are aer. Totuși, aceasta continuă să-l susțină pe clientul ei în ideea valabilității unei situații de detenție ilegală.

Scuze, vorbesc greu cu masca, rămân fără aer. (…) Suntem în fața dumneavoastră pentru a vă releva situația detenției. Ne aflăm într-o situație de detenție nelegală”, a precizat avocata Flavia Teodosiu.

Tribunalul București a decis astăzi, după ce a deliberat o săptămână, să respingă ”ca nefondată” ultima contestație la executare depusă de Liviu Dragnea. Decizia nu este definitivă, ea putând fi contestată la instanța superioară Tribunalului.

Advertisement

1 Comment

  1. A batut grindina la ferma de la Licuriciu, pe care o are in judetul Deliorman-Dragnea! S-a umflat si Tinoasa si a mai inundat pe ici, pe colo! Deci adio recolta, caci inainte a mai fost seceta ! D- asta i s-a taiat rasuflarea!!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Campania Vioricăi Dăncilă, în vizorul DNA

Următorul articol

Procurorul Alexandra Lăncrănjan, despre dosarul Tel Drum: „Între dorința de a termina ceva și obligația de a respecta legea este mai importantă obligația de a respecta legea”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică